Stamceltherapie

 

Wat is stamceltherapie en hoe werkt het?

Stamceltherapie is een nieuwe techniek om haargroei te creëren bij zowel mannen als vrouwen met dunner wordend haar. De stamcellen kopiëren als het ware de nog aanwezige haren. Met een speciaal hiervoor ontworpen apparaat, wordt een vloeibaar product voorzichtig ingebracht. Deze stamcelpreparaten activeren uw eigen haargroei, maken wenkbrauwen voller, haren donkerder en dikker.

Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Er zijn dus geen speciale stamcellen voor haar of spierweefsel. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen.

Door middel van stamceltherapie ontstaat haargroei. Het is een natuurlijke behandeling die een haartransplantatie overbodig maakt. Deze methode is niet alleen geschikt voor de hoofdhuid, maar bijvoorbeeld ook voor vollere wenkbrauwen en vollere wimpers. Hierdoor zijn wenkbrauwpotloden en wimper extensions verleden tijd.

Wanneer kan Stamceltherapie een oplossing zijn:

 • dunner wordend haar
 • dunner wordende wenkbrauwen
 • dunner wordende wimpers

Hoe voelt Stamceltherapie?

Omdat de prikjes oppervlakkig zijn wordt dit niet als pijnlijk ervaren. De behandeling is dus voelbaar, maar pijnloos en 100% veilig.

Waar kan Stamceltherapie worden toegepast?

De behandelplaatsen zijn: hoofdhuid, wenkbrauwen en wimpers.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en hoe lang duurt een behandeling:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het gedeelte dat wordt behandeld. Voor de hoofdhuid is dat minimaal 4 en kan oplopen tot 10 behandelingen. Voor wimpers is meestal 2 behandelingen voldoende voor een mooi en vol resultaat. Bij wenkbrauwen zijn 5 behandelingen nodig voor het creëren van een mooie volle wenkbrauw. Voor het beste resultaat wordt er verzocht tussen de behandelingen 4 weken te laten voor de volgende behandeling. Een behandeling duurt circa 20 minuten.

Na de Stamceltherapie behandeling:

Na een behandeling met Stamceltherapie is het behandelde gebied een beetje rood. De huid kan jeuken en licht branderig aanvoelen.

Het effect van Stamceltherapie:

Het effect van Stamceltherapie is meestal rond de vierde behandeling het meest zichtbaar. Voor wimpers is dat al na 4 tot 8 weken. De haartjes beginnen dan echt te groeien en zorgen voor een zichtbaar voller resultaat.

 • vollere haardos
 • volumineuzere en langere wimpers
 • dichtbegroeide wenkbrauwen

De voordelen van Stamceltherapie zijn:

 • Geen lichaamsvreemde stoffen
 • Zichtbaar resultaat
 • Natuurlijk resultaat
 • Minimale pijnsensatie
 • Veilig apparaat

De prijs

De prijs is €150,- euro per behandeling van het hoofd (4 á 10 behandelingen zijn voldoende), €98,- euro per behandeling van de wimpers (2 behandelingen is voldoende) en €75,- euro per behandeling van de wenkbrauwen (5 behandelingen zijn voldoende). Wilt u hier graag informatie over, kunt u hier uiteraard contact over opnemen. Eventueel kan er een consult plaatsvinden om u hier zo concreet mogelijk een indicatie van te geven.

Reactiemogelijkheid is gesloten