Striae

Wat is striae en hoe kan ik het tegen gaan?

Striae zijn strepen die op de huid van het lichaam kunnen ontstaan wanneer de huid een snelle groei kent. Het bekendste voorbeeld is dat van striae op de buik van een vrouw tijdens een zwangerschap. Ze kunnen echter ook ontstaan op borsten of dijen als deze sneller groeien dan de huid kan bijhouden.

Het bindweefsel wordt onderhuids door te grote spanning verscheurd, wat niet pijnlijk is, maar wel leidt tot paarsrode strepen die na enige jaren in witte littekens overgaan. De strepen zijn meestal wat zigzaggend maar lopen ruwweg parallel aan elkaar en aan de lichaamsas. Waarom heft de een het wel en de ander het niet. Dit heeft voornamelijk met de structuur van de huid en de elasticiteit van de huid te maken. Dit is simpelweg per persoon verschillend.

Striae zijn gelukkig onschuldig maar worden echter vaak als ontsierend ervaren. Lange tijd was hier geen behandeling voor. Met de nieuwste techniek kan striae echt verwijderd worden. Door middel van Fractional Needling en een serum met vitamine’s en hyalyronzuur zal uw huidstructuur aanzienlijk verbeteren.

Wanneer kan deze Fractional Needling behandeling een oplossing zijn?

  • striae vorming bij buik, billen, dijen en armen
  • striae vorming door ziekte of medicatie
  • littekenvorming in het gezicht en op het lichaam
  • rimpelvorming in het gezicht en op het lichaam

Hoe voelt deze Fractioneel Needling behandeling?

Fractional needling doet geen pijn, maar is licht gevoelig.

Waar kan deze Fractional Needling behandeling worden toegepast?

De behandelplaatsen zijn: buik, billen, dijen en armen. En eventueel het gezicht, maar dit in overleg, omdat mogelijkerwijs een andere behandeling effectiever is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en hoe lang duurt een behandeling?

Fractional needling kan zowel als losse behandeling als in kuurverband. De kuurbehandeling heeft een intens verjongend effect als resultaat. Behandelingen zijn dan ongeveer 4 tot 8 keer per jaar nodig.

Na de Fracyional Needling  behandeling:

U voelt tot ongeveer 36 uur na de behandeling de aanwezigheid van despicules. 15 minuten na de behandeling gaat de huid een beetje prikkelen en tintelen. Dat is volledig normaal en is een teken dat de huid op de behandeling reageert en aan het werk is. Het is echter verstandig om hier de eerste 24 tot 36 uur niet aan toe te geven en de huid zo min mogelijk aan te raken.

Het effect van een Fractioneel Needling behandeling:

Het effect van een Fractional Needling behandeling is direct zichtbaar. Uw huid wordt gladder en verbeterd aanzienlijk.

  • Een betere huidconditie
  • Een egale teint
  • Fijnere poriën

De voordelen van een Fractional Needling behandeling:

  • Gaat tevens huidverslapping tegen
  • Minimale pijnsensatie
  • Veilig apparaat

De prijzen:

Bij een Fractional Needling behandeling van 1 uur zijn de kosten € 125,00 euro. Bij heel veel striae kan een behandeling 2 uur duren en zijn de kosten € 175,00 euro

Foto’s:

Striae behandeling VOOR

Striae behandeling VOOR

Striae Behandeling NA

Striae Behandeling NA

Reactiemogelijkheid is gesloten